torsdag 13 november 2008

Sovrummet

Hittade inte kameran igår, men ni måste ju få se lite före-bilder på sovrummet. Att sängen är obäddad ser vi inte, OK?




Just nu har jag ingen aning om vad det ska bli för färg eller tapet, men vad det än blir så blir det bättre, eller hur? Säng och sängbord blir nog vitmålade i allafall, och jag är rätt sugen på den här byrån.


Bilden är lånad på ILVAs hemsida.

4 kommentarer:

gabbiz sa...

Sjukt snygg byrå. Dreglar lite här. Vit säng och vita sängbord blir nog toppen. Berätta så fort ni valt tapet eller väggnyans, jag är jättenyfiken. :)

Anonym sa...

Vilket enormt sovrum! Snyggt snyggt. En väldigt liknande byrå finns på ikea. Tror den har svarta knoppar på bilden men det går att byta.

Annica sa...

Gabbiz: Jag trodde att jag visste ungefär vilken slags tapet jag ville ha, men så gick jag in i en färg/tapetaffär och blev helt nollställd och överrumplad samtidigt av alla snygga tapeter.. Så jag har faktiskt ingen aning än. Dessutom kanske maken vill ha något att säga till om ;-)

Etta: Rummet är faktiskt större än vad som syns på bilden... Antar att du menar Hemnes-byrån? Den är också jättefin, jag har inte bestämt mig än. Det bästa är att den bara kommer att innehålla mina kläder, maken får hålla till i trådbackar i garderoben ;-)!

Anonym sa...

Mycket bra. En egen byrå med krafs!! Satsa på en dyr, snygg och stor!