torsdag 16 april 2009

Teamwork

Idag har rare maken rullat köttbullar, och jag gjorde en kikärtsgucka, klart inspirerad av Rebeccas kikärtstzatziki. Inte dumt alls!


Kikärtsguckan (som jag gjorde den)

3 dl kokta kikärter
2 dl gräddfil
1 liten rödlök, finhackad
1 vitlöksklyfta, riven
1 kruka basilika, finstrimlad
1 msk pressad citron
50 g fetaost, smulad
salt och svartpeppar

Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Toppenbra GI-tillbehör till köttbullarna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Go gucka! Den får jag prova n.g
Första grillen idag och då blev det en gucka med feta,yoghurt och soltorkade tomater. Det gick hem bland glada matgäster.

Annica sa...

Mimmi: Din gucka låter också jättegod. Härligt med första grillen!