Idag har rare maken rullat köttbullar, och jag gjorde en kikärtsgucka, klart inspirerad av Rebeccas kikärtstzatziki. Inte dumt alls!
Kikärtsguckan (som jag gjorde den)
3 dl kokta kikärter
2 dl gräddfil
1 liten rödlök, finhackad
1 vitlöksklyfta, riven
1 kruka basilika, finstrimlad
1 msk pressad citron
50 g fetaost, smulad
salt och svartpeppar
Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Toppenbra GI-tillbehör till köttbullarna!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Go gucka! Den får jag prova n.g
Första grillen idag och då blev det en gucka med feta,yoghurt och soltorkade tomater. Det gick hem bland glada matgäster.
Mimmi: Din gucka låter också jättegod. Härligt med första grillen!
Skicka en kommentar