torsdag 21 augusti 2008

Ny-stylat...

Torsdag idag, mäklaren skulle komma och ta foton. Således har vi tillbringat de senaste kvällarna och nätterna med att plocka undan kubikmetervis med grejor och stuvat in i klädkammare, skåp och förråd, putsat och fejat, arrangerat limefrukter och vindruvor i fruktskålar samt plockat in trädgårdens vackraste blommor och placerat på borden. Mäklaren ringer, är tio minuter försenad, men det gör inget, för då hinner vi torka av utemöblerna också och lägga i dynorna. Så kommer mäklaren. "Jag har glada nyheter" säger han. "Från och med idag så får alla som anlitar oss sina hus fotograferade av en proffsfotograf. Han kommer på måndag."

Men tjena. Vi har barn, remember? Huset har aldrig varit så fint som nu, och du inbillar dig att vi kan hålla det i det skicket till måndag? Jo, right.

Fast sedan visade det sig att fotografen nog kunde komma imorgon istället, kruxet är att det ska bli dåligt väder, så det blir inte så fina utomhusbilder. Men de kunde mäklaren själv ta, på måndag då, när det enligt honom är solsken. OK kompromiss faktiskt. Så efter helgen finns vi på Hemnet!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Urk! Jag avundas er inte. Det värsta var då man skulle städa inför visning. Då kunde man ju inte bara klämma in allt i garderoben... Dit skulle ju folk gå in och titta! Tur så hade vi snälla kompisar som tog emot bl.a. soffbordet (det var tydligen inte passande med soffbord, man skulle ha ett LITET bord framför soffan istället). Muta kidsen med något bra så de inte rör vid inredningen under en dag.
Kram

Annica sa...

Jo, precis. Jag undrar faktiskt vad vi ska göra av allt då. Fotografen rekommenderade oss att ta bort fåtöljen inför visningen... Eh, ok, jag lägger den under sängen då?