lördag 5 september 2009

Lugn lördag

Det är en rätt trevlig helg, det här. Eller OK, det var inte supertrevligt att åka med lillkillen på fotbollsträning i ösregn imorse, och inte är det monsterkul att maken och storpojken har ockuperat tv:n för hockeymatch och därefter fotbollsmatch... Men ändå. Det är en sådan där lite halvledig helg, där man kan ägna sig lite åt vad som faller en in. Koka chili i 10 timmar, tex. Den är klar om en timme drygt, och blir middag imorgon. Idag har vi lagat köttbullar med kantarellgräddsås, tjena så gott. Rare maken visade sig ha en dold talang; han kan steka runda köttbullar. Det kan inte jag.

Vårt takbyte är äntligen på gång nu. Hela dagen idag (jo, på en lördag, och nej, det är inte svartjobbare) har vi haft byggnadsställningsbyggare kring huset. Bara att vänja sig vid att vi i ett par veckor framöver kommer att ha insyn i precis vartenda fönster. Det har vi inte annars, inte alls. Vi har inte persienner i sovrummet heller, så jag vet inte riktigt var jag ska klä på mig. Inuti garderoben, kanske?

3 kommentarer:

etta sa...

då kan du ju alltid komma ut ur garderoben ;)

Karolina sa...

hahaha.....be anders fota när du byter om i garderoben...för den vigheten måste vi få se...eller ni har kanske en sån klädkammare som vi....som man faktiskt kan klä om i.

Annica sa...

Etta: Jo, det kanske är dags ;-)

Karolina: Sorry, man kan faktiskt gå in i garderoben och byta om, så det skulle inte bli så spektakulära bilder :-)